Skip to main content
News / Hírek

Szent Veréb Nap az Akváriumban ELMARAD

By 2016 / 11 / 04március 24th, 2018No Comments

A NOVEMBER 26-I, AZ AKVÁRIUM KLUBBA TERVEZETT KEREKES BAND KONCERT AZ ÁKOST ÉRT BALESET MIATT ÚJ IDŐPONTBAN, MÁRCIUS 3-ÁN KERÜL MEGRENDEZÉSRE.
A zenekar közleménye: „Kedves Kerekes Band koncertlátogatók és hallgatók! Szomorú eset történt, zenekarunk kontrása, Ákos eltörte a bal kezét, ezért a november 26-ára, az Akváriumba meghirdetett fellépésünk elmarad. Nagyon sajnáljuk, reméljük legkésőbb márciusban találkozunk.”

November 26-a különleges nap a følklāndiak életében, hiszen ekkor ülik a Szent Veréb napot, amikor is verébnek öltöznek, és megpróbálnak átrepülni a szigetek között. Gyertek, próbáljuk meg együtt. Az este más okból is különleges, hiszen egy igazi világzenei estet kaphattok: Lajkó Félix és Kerekes Band koncert az Akváriumban! Kombinált jegyek limitáltan kaphatóak!

„Ez naprakész, okosan felépített, újító zene.” Songlines Magazine (UK) ****

Időpont: 2016. nov. 26.
Kapunyitás: 21.30
Helyszín: Akvárium Kishall

ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ

Első 50 db jegy: 1500 Ft.
Elővételes jegy: 2000 Ft.
Normál jegy: 2500 Ft

Lajkó Félik, Kerekes Band kombinált jegyek limitáltan kaphatóak! 4000, 4500, 5000 Ft-os jegyáron.

JEGYVÁSÁRLÁS: http://bit.ly/akvarium-kerekes-nov-26 vagy a Akvárium jegyirodájában.

ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ

A Kerekes Band legutóbbi Fonogram-díjas Folklore Man lemeze után, 2016 szeptemberében hozta ki legújabb albumát, Back To Følk (Music from Følkland) címmel. Akváriumos koncertjükre különleges viuállal és színpadi megjelenéssel készülve méltán bizonyítják, hogy a Kerekes az egyik leginnovatívabb magyar világzenei banda. Back To Følk albumuk ezúttal is különleges utazásra viszi hallgatóit, amelyben a zenekar tagjai elhozzák nekünk az ősi Følklānd-szigeteken maradt mågyarï kolónia zenéjét.

X