Skip to main content
News / Hírek

Az Argo 2 Kerekes Band floppylemez tartalma valóján megment az apokaliszistól?

By 2015 / 05 / 07március 24th, 2018No Comments

Dr. Tim Rise apokaliptikus vízió az új Kerekes Band lemez kapcsán.

 

Dr. Tim Rise, neves rejtély-szakértő szimbolista a What The Folk?! lemez kapcsán már bebizonyította, hogy a Kerekes Band Testvériség tagjai valójában galaktikus űrutazók a Cassiopeia csillagképből, akiktől minden nagyobb szabadkőműves szervezet eredezteti magát.

A professzor az AR2KB lemez megjelenését a Nazca-fennsíkon várta, hogy a Paracas kultúra elveszettnek hitt népének társaságában vehesse kézbe a minden eddiginél mágikusabb adathordozót.

A Paracas kultúra túlélői valójában a palóc-magyarok ősei; akik máig megéneklik Vidróczki Márton tetteit, akit ők Vidruzco-nak hívnak, ami természetesen azonos Virakocsa napistennel. Az őspalóc paracasok, nevüket a palóc és a kerekes szó összevonásából eredeztetik. Eredetmondájukban Hunzco és Makocsa testvérpár egy hétméteres furulyával kergetik a kobozagancsú Csodalámát, majd láma-sztrapacskát lakomáznak.

Dr. Tim Rise kriptográfus tudós, ezúttal az inka csomóírás segítségével látott hozzá az AR2KB megfejtésének. De vajon tényleg megfejthető az AR2KB lemez ezzel a misztikus írással, amelynek használói ismerték a tizedesvesszőt és értették a nulla fogalmát is? Tim másképp teszi fel a kérdést. Bebizonyítható-e, hogy a nulla ismerete képessé tesz a gravitáció legyőzésére?

A professzor az emberiség történetében az első, aki megkísérel választ adni ezekre a minden eddiginél megfejtetlenebb titkokra (beleértve da Vinci és Tutenhamon titkát is).

Kézenfekvő tehát a kérdés: Miért épp az AR2KB címet adták a korongnak a nagymesterek? Talán a cím maga is egy kérdést rejt magában, amely megválaszolhatja a filozófusokat évezredek óta izgató talányt.

Tim rájött az AR2KB kód természetesen maga az apokalipszis dátuma.

A kód első, A betűje jelöli a görög arpokalüpszisz szót, melyben felfedezhetjük az Árpa családnevet, majd a kalüp utal a magyar kalap szóra is, amely a betyárok (az apokalipszis lovasainak) attribútuma. A szisz jelentése Jeremiás próféta 25. könyvének 6. sorában olvasható: „Kiirtom őket, megborzad és felszisszen, aki látja, mert örökre romhalmazzá teszem őket.” Az Argo 2 rendezője e sorok hatására írta meg a történet második részét, 25 nap és 6 éjszaka alatt. Az egyezés itt is csodálatos.

A kód második és harmadik betűje az R2 valójában a Csillagok Háborújára utal, mint az apokalipszis előrejelzése. R2D2 a film sípoló fémrobotja, aki fütyülésével előrejelzi a végveszélyt, csakúgy, mint a Kerekes Band zenéjében a furulya, amely az inkák ősi hangszere is.

A kód utolsó betűi, a KB természetesen nem a Kerekes Band-re utalnak, hanem a dátumra. Ha összeadjuk a betűk értékét a 13-as számot kapjuk. A lemezen 12 szám szerepel, ám a 13-as szám maga a végítélet napját jelzi. A+R=18+2= 20 matematikai képlet alapján a kétezres évek elején járunk. A 20 és a 13 együtt a 2013-at adja ki, amelyhez ha hozzáadjuk az inkák kettes állandóját, megkapjuk a 2015-ös évet. Ha megfordítjuk a 13-at, akkor megkapjuk a 31-es számot, amely az év utolsó napját jelöli, egyben a Star Wars 7 utolsó vetítési napját is.

Dr. Tim Rise rájött, hogy ez a számsor csak egyet jelenthet. Jeremiás próféta szavaival: „megborzad és felszisszen, aki látja” a Csillagok Háborúja 7-et, azaz elpusztul az Star Wars univerzummal együtt.

De vajon lelepleződik-e az AR2KB lemez és Árpa Attila segítségével az a hivatalos tudóskörökben mára már elfogadott tény, miszerint a Nazca fennsík ősmagyarjainak elveszett vérvonalát továbbvivő Kerekes Band tagjai valójában Balog Tibor egyenes ági reinkarnációi?
„Egyedüli védelmet csak az AR2KB lemez birtokosai lelnek!” – jelentette ki dr. Tim Rise professzor emeritus a tokyó-i AR2KB Össztudományos Konferencián, majd felrobbant.

X