Skip to main content
News / Hírek

25 + 1 éves jubileumi koncert | ÚJ IDŐPONT, ÚJ HELYSZÍN

By 2020 / 09 / 01november 9th, 2022No Comments

Kedves Barátaink!
Szomorú hírt kell közölnünk.
Nagyon vártuk az idei évet, hiszen szerettünk volna veletek közösen ünnepelni ezen a szép, kerek évfordulón. Ez a kiszámíthatatlan időszak azonban nagyon sok – előre nem látható – kompromisszumot követelt meg tőlünk. Hosszas mérlegelés, belső viaskodás után úgy gondoljuk, hogy méltatlan lenne mind hozzátok, mind a 25 éves jubileumhoz, mind a produkcióban részt vevő meghívott vendégekhez, egy most megtartott ünnepi nagykoncert. A limitált közönségszám, a folyamatos bizonytalanság és újratervezés, a járványügyi szabályozások, és nem utolsó sorban az a veszély, hogy bármelyikünk a rendezvényen fertőződik meg, nehéz terhet rak mindannyiunk vállára, ami konkrét döntéseket követelt meg. Úgy érezzük, hogy jövő ősszel talán már felszabadultabban tudjuk együtt élvezni a Zenét, ezért sajnos úgy kellett döntenünk, hogy elhalasztjuk a 2020. november 14-ei jubileumi koncertet.
💥💥💥
Új időpont: 2021. augusztus 18. | Helyszín: Budapest, KOBUCI KERT
💥💥💥
TÁJÉKOZTATÁS: A korábbi UP rendzevénytérre meghirdetett jubileumi nagykoncertnek technikai okok miatt sajnos új helyszínt kellett keresnünk. A korábbi rendezvényre megvásárolt jegyeket a jegy.hu folyamatosan visszatéríti. Az ebből adódó kellemetlenségekért szíves elnézéseteket kérjük. Hogy mikor és milyen formában történik a jegyárak visszatérítése arról jegy.hu tud felvilágosítást adni. A zenekar nem áll a céggel közvetlen szerződésben.

🔥🔥

26 év zene, 26 év barátság, 26 év kitartás, 26 év hit, 26 év Kerekes. Köszönjük, hogy velünk voltatok az utóbbi 26 évben.
Bízunk benne, hogy együtt tudunk ünnepelni. #kerekes26
Időpont: 2021. augusztus. 18. 20.00
Helyszín: KOBUCI KERT

A 25 éves jubileumi koncert létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

X