Skip to main content
News / Hírek

25 + 1 éves jubileumi koncert | ÚJ IDŐPONT, ÚJ HELYSZÍN

By 2020 / 09 / 01november 9th, 2022No Comments

Kedves Barátaink!
Szomorú hírt kell közölnünk.
Nagyon vártuk az idei évet, hiszen szerettünk volna veletek közösen ünnepelni ezen a szép, kerek évfordulón. Ez a kiszámíthatatlan időszak azonban nagyon sok – előre nem látható – kompromisszumot követelt meg tőlünk. Hosszas mérlegelés, belső viaskodás után úgy gondoljuk, hogy méltatlan lenne mind hozzátok, mind a 25 éves jubileumhoz, mind a produkcióban részt vevő meghívott vendégekhez, egy most megtartott ünnepi nagykoncert. A limitált közönségszám, a folyamatos bizonytalanság és újratervezés, a járványügyi szabályozások, és nem utolsó sorban az a veszély, hogy bármelyikünk a rendezvényen fertőződik meg, nehéz terhet rak mindannyiunk vállára, ami konkrét döntéseket követelt meg. Úgy érezzük, hogy jövő ősszel talán már felszabadultabban tudjuk együtt élvezni a Zenét, ezért sajnos úgy kellett döntenünk, hogy elhalasztjuk a 2020. november 14-ei jubileumi koncertet.
???
Új időpont: 2021. augusztus 18. | Helyszín: Budapest, KOBUCI KERT
???
TÁJÉKOZTATÁS: A korábbi UP rendzevénytérre meghirdetett jubileumi nagykoncertnek technikai okok miatt sajnos új helyszínt kellett keresnünk. A korábbi rendezvényre megvásárolt jegyeket a jegy.hu folyamatosan visszatéríti. Az ebből adódó kellemetlenségekért szíves elnézéseteket kérjük. Hogy mikor és milyen formában történik a jegyárak visszatérítése arról jegy.hu tud felvilágosítást adni. A zenekar nem áll a céggel közvetlen szerződésben.

??

26 év zene, 26 év barátság, 26 év kitartás, 26 év hit, 26 év Kerekes. Köszönjük, hogy velünk voltatok az utóbbi 26 évben.
Bízunk benne, hogy együtt tudunk ünnepelni. #kerekes26
Időpont: 2021. augusztus. 18. 20.00
Helyszín: KOBUCI KERT

A 25 éves jubileumi koncert létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

X