News / Hírek

25 éves jubileumi koncert | ÚJ IDŐPONT

By 2020 / 09 / 01 október 21st, 2020 No Comments

Kedves Barátaink!
Szomorú hírt kell közölnünk.
Nagyon vártuk az idei évet, hiszen szerettünk volna veletek közösen ünnepelni ezen a szép, kerek évfordulón. Ez a kiszámíthatatlan időszak azonban nagyon sok – előre nem látható – kompromisszumot követelt meg tőlünk. Hosszas mérlegelés, belső viaskodás után úgy gondoljuk, hogy méltatlan lenne mind hozzátok, mind a 25 éves jubileumhoz, mind a produkcióban részt vevő meghívott vendégekhez, egy most megtartott ünnepi nagykoncert. A limitált közönségszám, a folyamatos bizonytalanság és újratervezés, a járványügyi szabályozások, és nem utolsó sorban az a veszély, hogy bármelyikünk a rendezvényen fertőződik meg, nehéz terhet rak mindannyiunk vállára, ami konkrét döntéseket követelt meg. Úgy érezzük, hogy jövő ősszel talán már felszabadultabban tudjuk együtt élvezni a Zenét, ezért sajnos úgy kellett döntenünk, hogy elhalasztjuk a 2020. november 14-ei jubileumi koncertet.
💥💥💥
Új időpont: 2021. november 27. | Helyszín: Budapest, UP Rendezvénytér
💥💥💥
Természetesen a megvásárolt jegyek érvényesek a 2021. november 27-ei műsorra. Visszaváltás esetén: a helyszínen vásárolt jegyek a helyszínen visszaválthatóak 2020 november 30-ig. Az online jegyek az InterTicket Kft.-nél (https://www.jegy.hu/articles/834/article) válthatóak vissza.
Bízunk benne, hogy addig azért találkozunk!
Kitartás mindannyiunknak, a C-vitamin és az Ethno Funk legyen veletek.
🔥🔥

25 év zene, 25 év barátság, 25 év kitartás, 25 év hit, 25 év Kerekes. Köszönjük, hogy velünk voltatok az utóbbi 25 évben.
Bízunk benne, hogy együtt tudunk ünnepelni. #kerekes25
Időpont: 2021. 11. 27. 20.00
Helyszín: UP Rendezvénytér
Jegyek:
Normál jegy: 3900 Ft
Támogatói jegy: 6900 Ft
http://bit.ly/kerekes25-jegyek

A Kerekes Band 25 éves jubileumi éve sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Elmaradtak a külföldi és a hazai turnék, és az előre lefoglalt koncertek csupán töredékét tudtuk megtartani. Ez a szomorú időszak ismét eszünkbe juttatta, milyen sok segítséget kaptunk kezdetekkor. Most mégis úgy érezzük – segítség hiányában – kicsit egyedül maradtunk. Csak hozzátok, rajongókhoz fordulhatunk, akikkel számtalan közös élményt éltünk már át, és mindvégig kitartottatok mellettünk. Amennyiben lehetőségetek engedi, segítsétek a zenekar következő 25 évét támogatói jegy vásárlásával. Köszönjük!

X