Skip to main content
News / Hírek

Ősrégi floppyn jelenik meg az Argo 2 hivatalos filmzenéje

By 2015 / 04 / 20március 24th, 2018No Comments

Árpa Attila tavaly nyáron kért fel minket, hogy – egyelőre – egy számmal szerepeljünk az Argo 2-ben. Az együttműködés azonban annyira jól sikerült, hogy végül a zenekar dalai adják a film túlnyomó többségét, sőt a zenekar vezetője, Fehér Zsombor lett a film zenei szerkesztője. Ahogy Árpa Attila fogalmazott: „Az Argo 2-vel készítettünk a Kerekes Band-nek egy egész estés videóklipet.”
A 12 dal az Argo 2-vel egyidőben jelenik meg igen rendhagyó csomagolásban. Igazodva a film sztorijához, floppyba csomagolva lesz kapható a filmzenei CD, amiből limitált példányszámban összesen 576 db került gyártásra. A floppylemez egyben dedikált is, hiszen ahogy a címke mutatja, egyenesen Á. Attilától, azaz Árpa Attilától kapjuk. A lemez mottóját pedig a film szereplője, Tyson adja, miszerint „A lemezen nem szólnak a bxxxxtt hegedűk!”

A floppyba csomagolt lemez csak a Média Marktban kapható, és az Argo 2-től rendelhető Facebook oldalukról vagy a Hangvetőtől.

És, hogy hogyan kerültünk kapcsolatba az Argoval és Árpa Attilával? Mit lehet tudni a kulisszatitkokról? Arról ebben a videóban hallhatsz bővebben Zsombortól, bővebb kritikát pedig a Kultography oldalán olvashatsz.

https://youtu.be/0Pw_q2CNW6k

X