Skip to main content

A Pink Floyd 1971-es Pompeii-ben felvett koncertje óta keresnek a zenekarok olyan különleges koncerthelyszíneket, ahol a zene mellé párosul a “látvány-exkluzivitás-értékteremtés” hármasa. Ez volt az egyik indoka, hogy leforgattuk a ‘Kerekes live from Hollókő’ című koncertfilmjet.

„Állni a hollókői vár tetején, miközben a Cserhát dombjai visszhangozzák a dallamokat, olyan élmény, ami kevés zenésznek adatik meg az életében” – írja Fehér Viktor, a zenekar dobosa és a film kreatív producere. “Hollókő és a Kerekes kapcsolata régre nyúlik vissza, és – bár más területén dolgozunk az életnek – mégis ugyanazt az értékrendszert valljuk: büszkén vállalni a múltat, de a mában élni, és a jövőbe tekinteni. Ahogy Hollókő, úgy a Kerekes is mindig annak a közönségnek szólt, aki ugyanúgy hisz a hagyományok tiszteletében, mint a újító megoldások hitelességében.”

A Húsvét Fesztivál házigazda zenekarként, idén sajnos nem tudtuk megtartani a húsvéti nagykoncertet, ahogy a fesztivál sem kerülhetett megrendezésre. A zenekar ezért úgy érezte, hogy karantén-videó helyett, ezzel az élőben felvett koncertfilmmel kedveskedik a nektek és a hollókői lakosoknak.

A lemez már elérhető a legfontosabb streaming-szolgáltatóknál is:
https://WMMD.lnk.to/KerekesBand_Liveair

X