Skip to main content
News / Hírek

Kerekes Band | Buda Folk Band | Akvárium

By 2015 / 12 / 28március 24th, 2018No Comments

Kerekes Band és Buda Folk Band koncert az Akváriumban

2016. február 06-án a Akváriumban lépünk fel. Ugyan az utóbbi hónapokban nem annyira vertük nagy dobra, de természetesen folyamatosan dolgoztunk. A 20 éves jubileum után azonnal nekikezdtünk új albumunk, a Back To Folk számainak, amiket most először producerrel közösen készülünk véglegesíteni. Hosszas gondolkodás után Beke Istvánra, az Ivan and the Parazol billentyűsére esett a választás, aki szintén nagy kihívásként éli meg a közös munkát. Az eddigi próbák jól sikerültek, úgyhogy az Akváriumban már egy-két új dalt is hallhattok tőlünk. Ha szeretnétek ott lenni a premieren, semmiképp se hagyjátok ki!

Vendégzenekarunk a Buda Folk Band lesz. A két alapító Ifj. Csoóri Sándor és Éri Márton az általunk annyira kedvelt Muzsikás zenekar „leszármazottai”, akikkel nagyon sok közös vonást találtunk. A népzene szeretete és továbbgondolása, a gyökerekből való táplálkozás, mind-mind egy közös gondolatiságra utalnak. Mi már nagyon várjuk a koncertjüket!

Időpont: 2016.02.06. 20.00

20.30 – Buda Folk Band

21.45 – Kerekes Band

Helyszín: Akvárium Klub

Jegyek:
Early bird: 1500Ft (ELFOGYOTT)
Kedvezményes elővétel: 2000Ft
Normál: 2500Ft

Jegyvásárlás:

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

 

X